HTML

River Cottage nyomán

Célom, hogy az ismert sorozatnak megfelelő életmódot alakítsak ki. Azaz, hogyan legyek minél egészségesebb, a lehető legolcsóbban.

Friss topikok

Linkblog

joghurt

2010.06.02. 17:07 EvlynRoe

citeraválasz | megnéz2006.09.25 23:07:37 © (55)
A nyáron készítettem joghurtot. azóta is mindig csinálom. "l tej (bolti is jó)+2dl natúr joghurt. a házitejet fel kell forralni, és mikor langyosra hűl, bele kell tenni a jogit, összekavarni. Esétől reggelig besűrűsödik, azt hűtőbe és kész. Keverni lehet gyümölccsel, meg cukor is kell bele. A bolti tejet nem kell felforralni, elég megmelegíteni. Lehet kísérletezni azzal, hogy kihevíted az így elkészített jogit mint a túrót. Valami hasonló lesz csak sokkal apróbblesz. Abból lehetne valami sajtfélét préselni. ha valakinek sikerül valamit összehozni, írja be!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rivercottagenyoman.blog.hu/api/trackback/id/tr292051270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása